سالاد گوجه فرنگی-ریحان ؛سالاد پاییزی

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش سوپ:

سالاد گوجه فرنگی-ریحان ؛سالاد پاییزی

 

• تعداد: 6 نفر

• زمان تهیه: 30 دقیقه با دمای 425 درجه فارنهایت

 

مواد لازم:

• یک عدد نان فرانسوی متوسط

• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

• دو حبه سیر رنده شده

• یک عدد کاهوی کوچک خرد شده (6 پیمانه)

• سه پیمانه برگ تازه ریحان

• دو پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی دو نیم شده

• نصف پیمانه دانه کاج شیرین شده

• 60 گرم پنیر پارمسان

سالاد گوجه فرنگی-ریحان ؛سالاد پاییزی

سالاد گوجه فرنگی-ریحان ؛سالاد پاییزی

طرز تهیه:

1. سس لیمو تهیه کنید و آن را کنار بگذارید.

 

موادلازم برای تهیه سس لیمو همراه با طرز تهیه:

• نصف پیمانه روغن زیتون

• یک قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو

• 1/3 پیمانه آب لیموترش

• 4 حبه سیر رنده شده

• یک قاشق چایخوری شکر

• ¼ قاشق چایخوری نمک

• ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه :

1. در یک کاسه بزرگ، همه مواد را با هم مخلوط کنید.

 

2. فر را با دمای 425 درجه گرم کنید. باگت را از طول دو نیم کنید. در یک کاسه کوچک، روغن زیتون و سیر را با هم مخلوط کنید. آنها را با قلم مو روی تکه های باگت بمالید. هر تکه نان را به 3 یا 4 تکه تقسیم کنید. آنها را داخل سینی فر بچینید و به مدت سه تا 5 دقیقه بپزید تا برشته شوند. آنها را کناری بگذارید تا خنک شوند.

3. در یک کاسه بزرگ، برگ های کاهو و ریحان را با هم مخلوط کنید. در کاسه شیشه ای بلند، لایه به لایه برگ های سبز، گوجه فرنگی، دانه های کاج و پنیر را بریزید. آنها را با نان های تست شده و سس لیمو سرو کنید.

 




کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه