طرز تهیه گوشت بره و سس لیمو

سرویس آشپزی جوان ایرانی، بخش غذای گوشتی:

طرز تهیه گوشت بره و سس لیمو,گوشت بره و سس لیمو

–> آشپزی

در این مطلب شما را با طرز تهیه گوشت بره و سس لیمو که یک غذای یونانی است آشنا میکنیم.

مواد لازم:

طرز تهیه گوشت بره و سس لیمو,گوشت بره و سس لیمو

طرز تهیه :
چربیهای اضافی گوشت را جدا کرده ، آن را قیمه قیمه کنید . آن ها را داخل یک ماهیتابه گود قرار داده روی حرارت زیاد بپزید . کره و ادویه را به آن اضافه کنید . گوشت را آنقدر بپزید تا آب آن جذب شود . پیازچه ها را به آن اضافه کنید . در قابلمه را ببندید تا پیازچه ها کاملا نرم شوند . آب را به آن افزوده ، به مدت یک و نیم تا دو ساعت آن را بپزید . آن را بهمراه سس لیمو سرو کنید .

مواد سس لیمو:

نکته:
تخم مرغ ها را هم زده تا کف کنند . آب لیمو را به آن افزوده هم بزنید . آب مرغ را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم به مدت چند دقیقه بپزید .

منبع: جهانی ها به نقل از sooran.com

با تشکر از سایت sooran.com

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه