کوفته نخودچی



طرز تهیه سس کوفته

ابتداپیاز خرد شده را در کمی روغن تفت داده و گوشت و نمک و زردجوبه و تره و آخر هم رب را نیز اضافه تفت می دهیم آرد را نیز آخرین لحظه اضافه می کنیم و مقدار 3 لیوان آب اضافه می کنیم و می گذاریم سس غلیظ و مواد آن پخته شود

طرز تهیه کوفته
ابتدا گوشت و پیاز را مخلوط سپس نمک و زردچوبه و گردو را نیز اضافه و آرد نخودچی را همراه
تخم مرغ خوب باهم مخلوط می کنیم تا خوب مخلوط شود.بعداز مایه برداشته و به شکل گرد شکل می دهیم و در روغن داغ سرخ کرده و کنار می گذاریم.
هنگامی که مایه سس غلیظ و آب آن به نصف اولیه رسید
کوفته ها رااضافه و حدود نیم ساعت می گذاریم در سس بپزد.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه